Slovenščina Deutsch 
   

Iskanje po spletni strani

image image image
Obdela. pločevine Podjetje Schmelzer & Pišek d.o.o. Vam pri obdelavi kovine ponuja naslednje storitve: izdelava prezračevalnih sistemov, montaža prezračevalnih sistemov, izdelava jeklenih konstrukcij, montaža jeklenih konstrukcij, remonti, montaža in demontaža.

Preberite več...
Kmetijska tehnika Podjetje Schmelzer & Pišek d.o.o. se ukvarja z razvijanjem in izdelavo izdelkov na področju kmetijstva.

Inovacije in uporaba najnovejših tehnologij pri izdelavi izdelkov v  kombinaciji z optimalno ceno omogočajo ...

Preberite več...
Izdelava modelov Že od ustanovitve podjetja sta zanesljivost in natančnost za nas merili, po katerih se radi merimo.

Dolgoletno znanje in izkušnje, računalniško podprta tehnika, visoko usposobljeni strokovnjaki in najsodobnejši stroji za izdelavo ...

Preberite več...

Schmelzer & Pišek d.o.o.

Veliko stalnih strank v Nemčiji in drugod v Evropi pozna in ceni našo natančnost in znanje pri ravnanju z raznovrstnimi kovinskimi materiali.

Tako individualne kot so okoliščine in želje naših strank, tako učinkovite so naše rešitve, ki jih v ta namen razvijamo.

Podjetje Schmelzer & Pišek montaža strojev in obdelava kovin d.o.o. vedno nudi najboljšo kakovost po realni ceni. Kajti naš cilj je, da je naše delo opravljeno strokovno in natančno.

Zadovoljne stalne stranke, ki se že mnoga leta zanašajo na vedno enako visoko kakovost storitev, so za nas najboljši dokaz odličnosti.

Mojstri kovine